.

Safaripark Pombia

Bent u opzoek naar wat avontuur voor u en de kinderen tijdens uw vakantie aan het Lago Maggiore? Dan is Safaripark Pombia de perfecte bestemming voor een uitstapje. In Pombia in de provincie Piëmont vindt u het Pombia Safari Park. Dit park vindt u een dierentuin, pretpark en safaripark. Het park, dat in 1976 zijn duren voor het eerst opende, werdt opgericht door Angelo Lombardi. Het park bestrijkt een gebied van ongeveer 40 hectare grond. Op het park zijn er vele verschillend exotische diersoorten te bewonderen zoals, giraffen, nijlpaarden, tijgers, jachtluipaarden, neushoorns, apen, leeuwen en pelikanen.

Het park is zeer groot en u kunt ervoor kiezen om het park met uw eigen auto en met het treintje het park te verkennen. Wij raden u aan om met uw eigen auto het park te ontdekken. U kunt namelijk stoppen wanneer u wilt om leuke foto’s te maken samen met de kinderen. Naast het maken van een ritje door het safari park kunt u ook lekker wandelen naar de boerderijdieren. Hier vindt onder andere een Amerikaanse bizon. Ook kunt u het aquarium en het reptielen centrum bezoeken.

Of breng een bezoekje aan het park dat vol staat aan replica’s van dinosaurussen. Het park beschikt ook over een pretpark waar kinderen hun energie in kwijt kunnen. Hier kunnen ze gebruik maken van een tal van attracties. Naast deze ritten kunnen de kinderen hier ook nog karten, paardrijden en spelletjes spelen in een gamehal. Het park organiseerd regelmatig shows met roofvogels, papegaaien en andere exotische dieren. In het park heeft u ook de mogelijkheid om een hapje te eten.

Naast het restaurant vindt u ook meerdere gezellige picknick plaatsen. Verder vindt u er ook een souvenirs winkel. Kortom, Safaripark Pombia is goed geschikt voor een leuk dagje uit met de kinderen. U heeft hier zeker een dag voor nodig om het hele park te verkennen.

.